Rolling Dutchmen

 

VAKANTIE PERIODE 2019:

TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN

DONDERDAG 18 JULI  T/M   MAANDAG 12 AUGUSTUS

 

GEOPEND: Dinsdag – Vrijdag  08.30u – 17.00u ; Zaterdag  09.00u – 12.00u, voor afspraken, voor de zekerheid , graag bellen.

GESLOTEN: Zondag – Maandag

Volg ons op facebook en deze site voor de laatste updates, volg ons op Instagram    “rollingdutchmenholland”

*** LET OP*** NIEUWE BEREIKBAARHEIDS TIJDEN***

— Wij willen graag voor u goed en geconcentreerd dóór kunnen werken aan uw auto —

!!!!!!           DUS        !!!!!!!!

——  Vanaf 1 januari 2017 kunt u ons telefonisch bereiken NÁ 15.00u  ——

—— Ook whatsapp / SMS / email zal NÁ 15.00u beantwoord worden —–

VOOR ONDERDELEN EN AANVRAAG SPECIALE ONDERDELEN:

         ROLLING TRADESMEN —ZIE ” CONTACT ” PAGINA

 

 

logo rd - kopie

Rolling Dutchmen is een klassiek autobedrijf, met vele jaren ervaring in onderhoud, reparatie, revisie en restauratie van uitsluitend Amerikaanse automobielen vanaf de jaren ’20 van de vorige eeuw.

U kunt met uw Amerikaan bij ons terecht voor periodiek onderhoud en reparatie, als ook revisie van uw motor of versnellingsbak. Wij hebben diverse motorblokken op voorraad, die we voor u naar wens kunnen opbouwen, van stock to extreme!.   Vanzelfsprekend kunnen we uw Amerikaan ook ombouwen op IMPCO LPG.

Als echte Hotrod shop hebben we een speciale afdeling voor het modificeren en / of versterken van uw chassis, of waar we uw lowering project, IFS, airride of hotrod frame kunnen bouwen.

Wij werken samen met een divers aantal leveranciers van USA parts, mede daardoor kunnen wij putten uit een zeer breed assortiment onderdelen. Dankzij onze goede contacten in de gehele USA kunnen u via die weg helpen bij het vinden van speciale onderdelen.

Wij hebben geen showroom vol met auto’s, maar wel goede contacten in Amerika die  in dat hele grote land de juiste auto voor u kunnen vinden. Dus, bent u op zoek, vraag het ons en bespaar veel tijd en eventuele teleurstellingen. Heeft u zelf een auto gevonden en u weet niet goed hoe hem in Nederland te krijgen? Wij kunnen het transport verzorgen van de plaats van aankoop tot bij u voor de deur.

Wij verzorgen RDW importkeuringen, export en Duitse TüV keuringen.

U kunt ons altijd bellen voor informatie of een afspraak. 0541-297973

Leave a Reply