1968 Camaro project

We hebben voor een trouwe klant een heel mooi project mogen doen.

We hebben het frame helemaal gedemonteerd en laten stralen en lakken, daarna allemaal nieuwe bussen en fusees erin, inclusief stuurinrichting, bodymounts en achteras!! Als je het doet, moet je het goed doen.

Er lag bij Jacco in Rijsenhout een originele 1968 casting 327cid, die heeft hij helemaal opnieuw geboord en geslepen, allemaal nieuwe parts erin. Ik kreeg het compleet klaargemaakte blok in onderdelen geleverd en heb hem zorgvuldig opgebouwd.

Straks gaat de spuiter de boel aan de carrosserie schroeven, en dan krijgen we hem terug voor de afbouw en eerste start-up.

Wij zijn heel blij met klanten zoals deze eigenaar, iemand die weet hoe je old American iron weer in ere moet herstellen.

blijf checken….