Showroom & verkoop auto’s

Nou, het is eindelijk zover. We hebben de hal naast de werkplaats kunnen huren, en die gaan we gebruiken als showroom! Nu kunnen we dus eindelijk die interessante USA cars in ons eigen pand binnen stallen.

We hebben voor zo’n 5 auto’s een plek, maar de voorraad zal regelmatig wisselen. Zoals bij enkelen al bekend is, staan er ook in Enschede nog vele auto’s te wachten op een nieuwe eigenaar.

John Bakker van California Connection is met zijn gezin naar Amerika geemigreerd, waar hij zijn auto import/export bedrijf zal voortzetten.

Rolling Dutchmen gaat een deel van zijn werkzaamheden hier in Nederland en Duitsland voortzetten, waaronder dus verkoop van auto’s uit het zonnige CaliforniĆ«, alsmede import van onderdelen. Ook kunnen wij tegen redelijke vergoeding container transport regelen voor uw onderdelen of auto